آسمان آبی

آسمان آبی

سلام
بر توئی که پا به خلوت ما گذاشته ای ؛
خوش آمدی !
اینجا آسمانِ آبی است .
اینجا آسمان همیشه آبی است ،
نه گرد و غباری و نه دود و خاکستری و نه حتی تکهِ ابریُّ و ...
اینجا آسمانش همیشه آبی است ؛
آبیِ آبیِ آبی ،
برای توئی که دوست داری آسمان را همیشه آبی ببینی .
بیا و نظاره کن آنچه را که تو دوست می داری.
بیا و ببین به شرط آنکه اگر خوشت آمد به دوستانت هم خبر دهی که بیایند و ببینند ؛
در ضمن آیا هیچ می دانستی که برای ما مهم است ؟؟؟!!!
اگر برای خودت هم مهم است نظرت را راجع به آنچه که دیده ای برایمان بنویس .
باز هم بیا و یک سری به ما بزن از دیدن دوباره ات خوشحال می شویم بیا قدمت بروی چشم .
یاعلی

طبقه بندی موضوعی

آخرین مطالب

  • ۲۷ ارديبهشت ۹۷ ، ۰۲:۰۶ .
  • ۰۶ ارديبهشت ۹۶ ، ۰۰:۴۶ سلام

 

برخی رسانه ها از وخامت حال ملک عبدالله خبر داده اند و از آنجا که حال شاهزاده نایف ولیعهد و وزیر کشور عربستان که چندی پیش به دلیل ناراحتی قلبی به سوئیس رفت نیز چندان رضایت بخش نیست آینده حاکمیت در این کشور مورد توجه قرار گرفته است.

به گزارش جهان نزاع بر سر قدرت میان شاهزادگان سعودی به عنوان مسئله‌ای دیرینه در خاندان پادشاهی، همواره حاکمیت را با چالش مواجه کرده است.  دلیل این امر منشور عبدالعزیز است.ملک عبدالعزیز، اولین پادشاه عربستان منشوری دارد که به نام منشور عبدالعزیز معروف است. در این منشور آمده است: "تا زمانی که پسران من زنده‌اند، قدرت به نوه‌هایم نخواهد رسید." از این حیث برخلاف نظام‌های سلطنتی دیگر که قدرت از پدر به پسر می‌رسد، در خاندان سعودی، قدرت به برادران پادشاه انتقال می‌یابد. یکی از عواقب ادامۀ این مکانیزم بالا رفتن سن پادشاهان سعودی در هنگام سلطنت است، به گونه‌ای که بسیاری از آنان به مرز هشتاد سالگی رسیده‌اند و به دلیل بیماری و کهولت سن با تعیین مشاور عملاٌ از صحنۀ اجرایی کشور خارج می شوند.

مرگ سلطان بن عبدالعزیر، ولیعهد ملک عبدالله، در سال گذشته هرچند چالش عمده ای را برای جایگزین کردن ولیعهد به وجود نیاورد، چرا که نایف از مدتها قبل به عنوان ولیعهد آینده در نظر گرفته می شد، اما نایف نیز در مرز 80 سالگی قرار دارد و از کهولت و بیماری رنج می برد. گفته می شود نایف نیز به تازگی سکته کرده و برخی از منابع از ابتلای وی به سرطان خون خبر داده اند. او که به تازگی بار دیگر برای درمان به سوئیس رفته، هم اکنون در استراحت به سر می برد. حال ملک عبدالله نیز چندان مساعد نیست. چند روزی است که رسانه ها از وخامت حال عبدالعزیز خبر داده اند. از این رو هر یک از شاهزاده‌های نسل ملک عبدالله به فکر جانشین کردن پسران خود افتاده‌اند. شاهزاده یا پادشاهی که بتواند پسرش را به عنوان جانشین آینده سلطنت تعیین کند، به پیروزی خواهد رسید.

از طرفی یکی از دلایل پیچیده شدن اوضاع، شکل گرفتن اصطلاحی نظیر برادران تنی و ناتنی است و همین مسئله سرچشمه بسیاری از اختلافات درون خانوادگی است. نایف، آخرین شاهزاده از نسل فرزندان عبدالعزیز است که توان و مشروعیت ادارۀ کشور را دارد. در صورتی که نایف نیز طی ماههای آینده قبل از مرگش بخواهد جانشینی برای خود تعیین کند، بدون شک سایر شاهزاده های هم عصر او اجازه نخواهند داد که او فرزند خود، محمد را به ولیعهدی برگزیند. اینکه سلطنت در خاندان سعودی بالاخره به نسل سوم می رسد یا خیر، مسئله ای که طی ماههای آینده و با مرگ ملک عبدالله و یا نایف مشخص خواهد شد. از آنجایی که مسئله سلطنت در خاندان سعودی می تواند تأثیرات زیادی در معادلات داخلی، منطقه ای و بین المللی عربستان بگذارد، درختی خانوادگی Family Branche در قالب اینفوگرافیک متشکل از مهمترین گزینه ها برای جانشینی پادشاه و ولیعهد فعلی با شرح هر یک از افراد تنظیم شده است، که در ذیل آن را مشاهده می کنید.



برای دیدن تصویر بزرگتر بر روی آن کلیک کنید.

 

۹۱/۰۳/۲۵ موافقین ۰ مخالفین ۰

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی