آسمان آبی

آسمان آبی

سلام
بر توئی که پا به خلوت ما گذاشته ای ؛
خوش آمدی !
اینجا آسمانِ آبی است .
اینجا آسمان همیشه آبی است ،
نه گرد و غباری و نه دود و خاکستری و نه حتی تکهِ ابریُّ و ...
اینجا آسمانش همیشه آبی است ؛
آبیِ آبیِ آبی ،
برای توئی که دوست داری آسمان را همیشه آبی ببینی .
بیا و نظاره کن آنچه را که تو دوست می داری.
بیا و ببین به شرط آنکه اگر خوشت آمد به دوستانت هم خبر دهی که بیایند و ببینند ؛
در ضمن آیا هیچ می دانستی که برای ما مهم است ؟؟؟!!!
اگر برای خودت هم مهم است نظرت را راجع به آنچه که دیده ای برایمان بنویس .
باز هم بیا و یک سری به ما بزن از دیدن دوباره ات خوشحال می شویم بیا قدمت بروی چشم .
یاعلی

طبقه بندی موضوعی

آخرین مطالب

  • ۲۷ ارديبهشت ۹۷ ، ۰۲:۰۶ .
  • ۰۶ ارديبهشت ۹۶ ، ۰۰:۴۶ سلام

۱۲ مطلب در خرداد ۱۳۹۱ ثبت شده است

با پیشرفت فناوری و ابداع تجهیزات نوین و پیشرفته ابزارهای جاسوسی به راحتی قابل تهیه هستند و هر روز انواع پیشرفته‌تری از آن در اختیار مردم قرار می‌گیرد . اگرچه این ابزار نظیر دوربین‌های جاسوسی، دوربین‌های مداربسته، دستگاه‌های ضبط صدا، ردیاب موبایل، جی. پی. اس و شنود صوتی در دسترس عموم مردم قرار دارد اما همین ابزار تله و طعمه‌ای برای جاسوسی و شنود توسط گردانندگان شبکه‌های جهانی ارتباطی نظیر مخابرات، اینترنت و غیره می‌شوند.

۳۱ خرداد ۹۱ ، ۱۵:۴۱ موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲ نظر
چقدر با آل‌سعود آشنایی دارید؟ دیکتاتورهای عربستان چگونه در تمام سطوح اداره این کشور رسوخ کرده‌اند؟ چگونه یک کشور به دست یک خاندان اداره می‌شود؟ فساد سران آل سعود و توافقات پشت پرده مدعیان ام‌القرای جهان اسلام با آمریکا و اسرائیل چیست؟

 

 

 

امیر سلمان بن عبدالعزیز

 


 

امیر متعب بن عبدالله


 

ملک عبدالله

 


بقیه تصاویر در ادامه مطلب...

۲۹ خرداد ۹۱ ، ۱۹:۴۷ موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰ نظر

اعتراف به گناه و تقاضای بخشش در نزد کشیش از سنت های کلیسای کاتولیک است.

به گزارش جهان، بر اساس آموزه های کلیسای کاتولیک روم آیین اعتراف یکی از آیین‌های مقدس است و اعتراف به همه گناهان بزرگ که بعد از تعمید صورت گرفته ضروری است.

این سنت خودساخته که افراد معترف به گناه را دست کم در مقابل پدرروحانی "خوار و ذلیل" و شرافت آنان را مخدوش می کند، همچنان در غرب رواج دارد. البته بسیاری از افراد به دلیل ترس از شرمنده و خفیف شدن دست به چنین کاری نمی زنند.

این در حالی است که دین مبین اسلام هرگز اجازه اعتراف به گناه را در مقابل سایر انسان ها که خود مصون از گناه و اشتباه نیستند، نداده است و این اعتراف را تنها در مقابل خداوند رحمان و توبه پذیر مجاز دانسته است. اینگونه است که جز فرد گنهکار و خدایش، کسی از کرده او مطلع نیست و وی در مقابل هیچ همنوعی شرمنده نخواهد بود.

تصاویر زیر را شفقنا منتشر کرده است.





بقیه تصاویر در ادامه مطلب...
۲۸ خرداد ۹۱ ، ۱۹:۴۳ موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲ نظر

تحقیقات یک دانشمند ژاپنى نشان مى دهد،هزار قطره آب معمولى با اضافه شدن یک قطره از آب زمزم، خواص زمزم را پیدا مى کند.

 

نتایج تحقیقات با استفاده از فناورى نانو نشان مى دهد آب زمزم در مکه مکرمه، آب معمولى نیست بلکه از خواصى برخوردار است که در هیچ یک از آب هاى جهان پیدا نمى شود.
شبکه تلویزیونى العالم به نقل از پایگاه اینترنتى باب، با اعلام این مطلب توضیح داد: نتایج تحقیقات نانو تکنولوژى یک دانشمند ژاپنى نشان مى دهد اگر یک قطره از آب زمزم به هزار قطره آب معمولى افزوده شود، آن هزار قطره آب معمولى، خواص آب زمزم را پیدا مى کنند.


دکتر ماسارو ایموتو از محققان ژاپنى افزوده است در تحقیقات و مطالعات علمى خود بر آب زمزم با استفاده از فناورى نانو نتوانسته است هیچ یک از خواص آب زمزم را تغییر دهد.
دکتر ایموتو گفته است آب زمزم منحصر به فرد و از آب هاى دیگر متمایز است و ساختار بلورى آب زمزم با همه آب هاى جهان متفاوت است.
این محقق ژاپنى اظهار داشته است همه مطالعات و تحقیقات در آزمایشگاه  ها نتوانست هیچ یک از خواص این آب را تغییر دهد و ما تاکنون نتوانسته ایم علت آن را تشخیص بدهیم.
وى در پایان گفته است آب زمزم یک آب معمولى نیست.
گفتنى است دکتر ایموتو بنیانگذار نظریه تبلور ذرات اب است.

۲۷ خرداد ۹۱ ، ۱۹:۴۰ موافقین ۰ مخالفین ۰ ۴ نظر

هارون، سلطان گردنکش و متکبری بود که خود را از همه چیز و همه کس بالاتر می‌دانست و حتی در خیال باطل خود بر ابرها می‌بالید و به وسعت حکومت خویش می‌نازید که: «ای ابرها! ببارید که هر کجا قطرات بارانتان ببارد، چه شرق و چه غرب بر زمین‌های تحت حکومت من خواهد بارید و خراج و مالیات آن سرزمین را به نزد من خواهند آورد.»

روزی امام کاظم(علیه‌السلام) به کاخ هارون رفته بود. هارون از او پرسید: این دنیا چیست؟ امام فرمود: این دنیا سرای فاسقان است. سپس با تلاوت آیه 146 سوره اعراف به وی هشدار داد که:

«سَاَصْرِفُ عَنْ آیاتِی الَّذینَ یتَکَبَّرُونَ فِی الاَْرْضِ بِغَیرِ الْحَقِّ وَ اِنْ یرَوْا کُلَّ آیةٍ لا یؤْمِنُوا بِها وَ اِنْ یرَوْا سَبیلَ الرُّشْدِ لا یتَّخِذُوهُ سَبیلاً وَ اِنْ یرَوْا سَبیلَ الْغَی یتَّخِذُوهُ سَبیلاً»(1)؛ «به زودی از آیات خود دور خواهم نمود کسانی را که به ناحق در روی زمین ادعای بزرگی می‌کنند و اگر آنان هر آیه‌ای را ببینند، به آن ایمان نمی‌آورند و اگر راه رشد و کمال را ببینند، به سوی آن حرکت نمی‌کنند، ولی اگر راه ضلالت و گمراهی را ببینند، به سوی آن خواهند رفت.»

هارون پرسید: دنیا خانه کیست؟ حضرت فرمود: دنیا برای شیعیان ما مایه آرامش و برای دیگران آزمایش است.

در آخر این گفتگو، هارون با درماندگی تمام پرسید: آیا ما کافریم؟ امام کاظم علیه السلام علیه‌السلام پاسخ داد: نه، ولی چنان هستید که خداوند متعال فرموده است:

«الَّذینَ بَدَّلُوا نِعْمَتَ الله‌ِ کُفْرا وَ اَحَلُّوا قَوْمَهُمْ دارَ الْبَوارِ»(2)؛ «کسانی که نعمت خدا را به کفر تبدیل کردند و قوم خود را در محل تباهی فرود آوردند.»(3)

 

۲۶ خرداد ۹۱ ، ۱۹:۳۰ موافقین ۰ مخالفین ۰ ۸ نظر

 

برخی رسانه ها از وخامت حال ملک عبدالله خبر داده اند و از آنجا که حال شاهزاده نایف ولیعهد و وزیر کشور عربستان که چندی پیش به دلیل ناراحتی قلبی به سوئیس رفت نیز چندان رضایت بخش نیست آینده حاکمیت در این کشور مورد توجه قرار گرفته است.

به گزارش جهان نزاع بر سر قدرت میان شاهزادگان سعودی به عنوان مسئله‌ای دیرینه در خاندان پادشاهی، همواره حاکمیت را با چالش مواجه کرده است.  دلیل این امر منشور عبدالعزیز است.ملک عبدالعزیز، اولین پادشاه عربستان منشوری دارد که به نام منشور عبدالعزیز معروف است. در این منشور آمده است: "تا زمانی که پسران من زنده‌اند، قدرت به نوه‌هایم نخواهد رسید." از این حیث برخلاف نظام‌های سلطنتی دیگر که قدرت از پدر به پسر می‌رسد، در خاندان سعودی، قدرت به برادران پادشاه انتقال می‌یابد. یکی از عواقب ادامۀ این مکانیزم بالا رفتن سن پادشاهان سعودی در هنگام سلطنت است، به گونه‌ای که بسیاری از آنان به مرز هشتاد سالگی رسیده‌اند و به دلیل بیماری و کهولت سن با تعیین مشاور عملاٌ از صحنۀ اجرایی کشور خارج می شوند.

مرگ سلطان بن عبدالعزیر، ولیعهد ملک عبدالله، در سال گذشته هرچند چالش عمده ای را برای جایگزین کردن ولیعهد به وجود نیاورد، چرا که نایف از مدتها قبل به عنوان ولیعهد آینده در نظر گرفته می شد، اما نایف نیز در مرز 80 سالگی قرار دارد و از کهولت و بیماری رنج می برد. گفته می شود نایف نیز به تازگی سکته کرده و برخی از منابع از ابتلای وی به سرطان خون خبر داده اند. او که به تازگی بار دیگر برای درمان به سوئیس رفته، هم اکنون در استراحت به سر می برد. حال ملک عبدالله نیز چندان مساعد نیست. چند روزی است که رسانه ها از وخامت حال عبدالعزیز خبر داده اند. از این رو هر یک از شاهزاده‌های نسل ملک عبدالله به فکر جانشین کردن پسران خود افتاده‌اند. شاهزاده یا پادشاهی که بتواند پسرش را به عنوان جانشین آینده سلطنت تعیین کند، به پیروزی خواهد رسید.

از طرفی یکی از دلایل پیچیده شدن اوضاع، شکل گرفتن اصطلاحی نظیر برادران تنی و ناتنی است و همین مسئله سرچشمه بسیاری از اختلافات درون خانوادگی است. نایف، آخرین شاهزاده از نسل فرزندان عبدالعزیز است که توان و مشروعیت ادارۀ کشور را دارد. در صورتی که نایف نیز طی ماههای آینده قبل از مرگش بخواهد جانشینی برای خود تعیین کند، بدون شک سایر شاهزاده های هم عصر او اجازه نخواهند داد که او فرزند خود، محمد را به ولیعهدی برگزیند. اینکه سلطنت در خاندان سعودی بالاخره به نسل سوم می رسد یا خیر، مسئله ای که طی ماههای آینده و با مرگ ملک عبدالله و یا نایف مشخص خواهد شد. از آنجایی که مسئله سلطنت در خاندان سعودی می تواند تأثیرات زیادی در معادلات داخلی، منطقه ای و بین المللی عربستان بگذارد، درختی خانوادگی Family Branche در قالب اینفوگرافیک متشکل از مهمترین گزینه ها برای جانشینی پادشاه و ولیعهد فعلی با شرح هر یک از افراد تنظیم شده است، که در ذیل آن را مشاهده می کنید.



برای دیدن تصویر بزرگتر بر روی آن کلیک کنید.

 

۲۵ خرداد ۹۱ ، ۱۷:۲۲ موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰ نظر

بررسی ریشه‌های اعتقادی و فکری جریان نو‌صهیونیسم، به شکلی شتاب‌زده و مجمل دشوار است، اما به دلیل پیوند میان رویدادهای کنونی با بنیان‌های این باور، اهمیت دارد. اندیشه نو‌صهیونیسم چیزی بیگانه با اندیشه‌ صهیونیستی نیست، بلکه تلاشی است برای فهم بنیان‌های صهیونیسم و ترجمه آنها، به شیوه‌ای متفاوت از حزب اسرائیلی کار در گذشته.


۲۲ خرداد ۹۱ ، ۰۶:۳۱ موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰ نظر
شرکت جنرال الکتریک (GE ) یک شرکت چند ملیتی و آمریکایی است که در چهار حوزه انرژی، فن‌آوری‌های کلیدی و زیر‌ساخت، سرمایه‌گذاری و وسایل الکتریکی مصرفی و صنعتی فعالیت می‌کند. دفتر مرکزی این شرکت در فیرفیلد (Fairfield ) ایالت کنتیکات آمریکا واقع شده است. این شرکت با داشتن 287 هزار کارمند در سراسر دنیا و داشتن سهامی به ارزش 42 هزار و 808 میلیون دلار به عنوان پنجمین نام تجاری برتر در دنیا شناخته می‌شود.

دفتر مرکزی جنرال الکتریک در ایالت کنتیکات آمریکا

 

۲۱ خرداد ۹۱ ، ۱۶:۳۹ موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰ نظر

روزى امام علىّ بن ابى طالب علیه السلام در بین جمعى از اصحاب حضور داشت ، یکى از افراد اظهار نمود :

یا امیرالمۆ منین ! اگر ممکن باشد کرامتى براى ما ظاهر گردان تا بیشتر نسبت به تو ایمان پیداکنیم ؟

امام علىّ علیه السلام فرمود: چنانچه جریانى عجیب را ظاهر نمایم و شما شاهد آن باشید کافر خواهید شد؛ و از ایمان خود برمى گردید و مرا متّهم به سحر و جادو مى کنید.

گفتند: ما عقیده وایمان راسخ داریم که همه چیز، از رسول خدا صلّى اللّه علیه و آله به ارث برده اى و هر کارى را که بخواهى ، مى توانى انجام دهى .

حضرت فرمود: احادیث و علوم سنگین و مشکلِ ما اهل بیت ولایت را، هر فردى نمى تواند تحمّل کند بلکه افرادى باور مى کنند که از هر جهت روح ایمان آن ها قوى و مستحکم باشد.

سپس اظهار نمود: چنانچه مایل باشید که کرامتى را مشاهده کنید، هر وقت نماز عشاء را خواندیم همراه من حرکت نمائید.

چون نماز عشاء را خواندند، حضرت امیر علیه السلام به همراه هفتاد نفر که هر یک فکر مى کرد نسبت به دیگرى بهتر و برتر هست حرکت نمود تا به بیابان کوفه رسیدند.

در این لحظه امام علىّ علیه السلام به آن ها فرمود: به آنچه مى خواهید نمى رسید مگر آن که از شما عهد و میثاق بگیرم که هر آنچه مشاهده کنید، شکّ و تردیدى در خود راه ندهید و ایمانتان را از دست ندهید و مرا متّهم به امور ناشایسته نگردانید. ضمنا، آنچه من انجام مى دهم و به شما ارائه مى نمایم ، همه علوم غیبى است که از رسول خدا صلّى اللّه علیه و آله به ارث گرفته ام و آن حضرت مرا تعلیم فرموده است .

پس از آن که حضرت از یکایک آن ها عهد و میثاق گرفت ، دستور داد تا روى خود را بر گردانند؛ و چون پشت خود را به حضرت کردند، حضرت دعائى را خواند.

هنگامى که دعایش پایان یافت ، فرمود: اکنون روى خود را برگردانید و نگاه کنید.

همین که چرخیدند و روى خود را به حضرت علىّ علیه السلام برگردانیدند، چشمشان افتاد به باغ هاى سبز و خرّمى که نهرهاى آب در آن ها جارى بود؛ و ساختمان هاى با شکوهى در درون آن ها جلب توجّهشان کرد.

پس چون به سمتى دیگر نگاه کردند، شعله هاى وحشتناک آتش را دیدند، با دیدن چنین صحنه اى که بهشت و جهنّم در اذهان و افکارشان یاد آور شد، همگى یک صدا گفتند: این سحر و جادوى عظیمى است ؛ و ایمان خود را از دست دادند و کافر شدند، مگر دو نفر که همراه حضرت باقى ماندند و با یکدیگر به شهر کوفه مراجعت نمودند.

در بین راه ، حضرت به آن دو نفر فرمود: حجّت بر آن گروه به اتمام رسید و فرداى قیامت ، آنان مۆ اخذه و عقاب خواهند شد.

سپس در ادامه فرمایشاتش افزود: قسم به خداى سبحان !که من ساحر نیستم ، این ها علوم الهى است که از رسول اللّه صلّى اللّه علیه و آله آموخته ام .

و چون خواستند وارد مسجد کوفه شوند، حضرت دعائى را تلاوت نمود، وقتى داخل شدند، دیدند ریگ هاى حیات مسجد دُرّ و یاقوت گشته است .

آن گاه حضرت به آن ها فرمود: چه مى بینید؟

گفتند: دُرّ و یاقوت !

فرمود: راست گفتید، در همین لحظه یکى دیگر از آن دو نفر از ایمان خود دست برداشت و کافر شد و نفر آخر ثابت و استوار ماند.
همین که چرخیدند و روى خود را به حضرت علىّ علیه السلام برگردانیدند، چشمشان افتاد به باغ هاى سبز و خرّمى که نهرهاى آب در آن ها جارى بود؛ و ساختمان هاى با شکوهى در درون آن ها جلب توجّهشان کرد. پس چون به سمتى دیگر نگاه کردند، شعله هاى وحشتناک آتش را دیدند، با دیدن چنین صحنه اى که بهشت و جهنّم در اذهان و افکارشان یاد آور شد

امام علىّ علیه السلام به او فرمود: مواظب باش که اگر چیزى از آن ها را بردارى پشیمان مى گردى ؛ و اگر هم بر ندارى باز پشیمان مى شوى .

به هر حال او یکى از آن جواهرات را، به دور از چشم حضرت برداشت و در جیب خود نهاد، فرداى آن روز، نگاهى به آن کرد، دید دُرّى گرانبها و نایاب است .

هنگامى که خدمت امام علىّ علیه السلام آمد اظهار داشت : من یکى از آن درّها را برداشته ام ، حضرت فرمود: چرا چنین کردى ؟

گفت : خواستم بدانم که آیا واقعا این جواهرات حقیقت دارد یا باطل و واهى است .

حضرت فرمود: اگر آن را بر گردانى و سر جایش بگذارى خداوند رحمان عوض آن را در بهشت به تو عطا مى کند؛ وگرنه وارد آتش جهنّم خواهى شد.

امام باقر علیه السلام در ادامه فرمود: چون آن شخص ، دُرّ را سر جایش نهاد؛ تبدیل به ریگ شد.

و بعضى گفته اند: که آن شخص میثم تمّار بود؛ و برخى دیگر او را عَمرو بن حمق خزاعى گفته اند.
۱۹ خرداد ۹۱ ، ۱۴:۳۶ موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰ نظر
۱۷ خرداد ۹۱ ، ۱۹:۳۵ موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰ نظر